Gertie Roberts

Lactatiekundige

Mijn naam is Gertie Roberts, werkzaam als Lactatiekundige IBCLC (lid van de NVL) sinds 2001. Jaren een eigen praktijk gehad, in samenwerking met Meander Kraamzorg. Vanaf 2014 werk ik samen met enkele collega’s met veel plezier bij Geboortezorg Limburg.

Ben je zwanger of is jullie kindje al geboren en heb je vragen met betrekking tot borstvoeding in welke vorm dan ook. Dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Daarnaast verzorg ik voorlichtingsavonden over borstvoeding, geef scholing aan verschillende disciplines, spreekuur op meerdere locaties en beantwoord graag jullie vragen telefonisch en op verzoek kan er ook een huisbezoek plaatsvinden.

Tijdens een huisbezoek wordt het voedingsmoment geobserveerd en kan er tijdens het voeden tips en advies gegeven worden over het verbeteren van de borstvoeding. Na afloop volgt er een korte evaluatie en wordt de aanpak van het probleem afgestemd. Via een telefonische afspraak wordt de voortgang over hoe de borstvoeding tot dan is verlopen besproken en waar nodig nog verbeteringen toegevoegd.

Samen zorgen voor een fijne manier, een gezonde groei van het kindje bij het geven van borstvoeding. Zodat jullie zo lang als jullie wensen genieten mogen van deze periode.

Gertie Roberts
Contactgegevens
Telefoon: 06-51591852
E-Mail: gertieroberts@mgzl.nl